• Hoog slagings %
  • Vaste intstructeurs
  • CBR erkend
  • Bel voor advies
  • Rijlessen in 't Gooi
Menu

Theorie

De theorie on-line cursus

Wij bieden je de mogelijkheid om zelf in je eigen tempo proefexamens te oefenen. In totaal 500 vragen (= 10 proefexamens). Je kunt dit direct aanvragen door op de onderstaande link te klikken. Vervolgens sturen wij (na ontvangst van betaling) je een inlognaam en wachtwoord toe. Ook kunnen we je on-line helpen met eventuele vragen over de theoriestof. De kosten voor deze on-line cursus bedragen € 15,-. Klik hier voor het aanvragen van een wachtwoord.

Aanvraag inloggegevens theorie on-line
Geef je naam en e-mail adres aan ons op en wij zullen je een reply sturen met opgave van het rekeningnummer waar je € 15,- naar over kunt maken. Na ontvangst van dit bedrag ontvang je een inlognaam en wachtwoord.

Inloggen theorie on-line cursus
Klik hier om in te loggen voor theorie on-line

Wil je je goed voorbereiden op de theoriecursus, dan bevelen we je aan de theoriestof van tevoren te bestuderen. Dit kun je doen met behulp van een bij ons te bestellen theorieboek.

Theorie examen

Wil je je theorie examen aanvragen dien je dit zelf bij het CBR te doen. Je kunt dan zelf een tijd en datum en een examen plaats selecteren. je dient in te loggen met je DigiD. Klik hier om door te gaan naar de CBR site.