• Hoog slagings %
  • Vaste intstructeurs
  • CBR erkend
  • Bel voor advies
  • Rijlessen in 't Gooi
Menu
Rijlessen in 't Gooi
Rijlessen in 't Gooi
Rijlessen in 't Gooi

Autorijschool Rob Folkers, de rijschool voor 't Gooi

Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een autorijschool die je goed en veilig leert autorijden! En dat via een leuke wijze van lesgeven. Voor ons is de belangrijkste doelstelling dat je leert autorijden. Een logisch gevolg is dan rijexamen doen en een zeer grote kans maken om de eerste keer te slagen. Het actuele slagingspercentage voor de 1e examens bedraagt momenteel 84 - 75%. U kunt dit ook nazien op de site van het CBR. Dit geeft duidelijk aan dat de kwaliteit van lesgeven zeer hoog is. En dat mag je ook verwachten: value for money.

De rijschool heeft al ruim 50 jaar ervaring in het geven van autorijles.
Enige geschiedenis voor wie dat interessant vindt: In de jaren '50 richtte mijn grootvader zijn rijschool op in Amsterdam.
En als gevolg startte mijn vader in de jaren '60 ook met lesgeven, daar hij door het enthousiasme van mijn grootvader aangestoken werd. Jaren '70: verhuizing van Amsterdam naar Huizen, waar de huidige rijschool opgericht werd. In 1987 ben ik in de voetsporen van mijn vader getreden en startte ik met het geven van rijlessen. En met groot succes, want inmiddels hebben via onze rijschool al enige duizenden kandidaten hun rijbewijs gehaald!

Ik nodig je uit om de informatie op deze website verder door te nemen en mocht je nog aanvullende vragen hebben: aarzel niet en stel ze via deze website. Ik beantwoord ze graag en zie ernaar uit om ook jou bij onze rijschool te verwelkomen!

Rob Folkers