• Hoog slagings %
  • Vaste intstructeurs
  • CBR erkend
  • Bel voor advies
  • Rijlessen in 't Gooi
Menu

itheorie

  • Artikelnummer: iTheorie

€ 49,00 Excl. BTW: € 49,00

iTheorie is een online theoriecursus die je tot in de puntjes klaarstoomt voor het CBR theorie-examen. Het is een compleet leerpakket voor het auto-, motor- en bromfietsrijbewijs. iTheorie bestaat uit digitale lessen, toetsen en proefexamens. Altijd up-to-date.


Hoe gaat de cursus in zijn werk?


1. iTheorie leren uit digitaal boek

Je beginnen te leren uit het digitale boek. Na elk stukje theoriestof volgt er een serie oefenvragen. Aan de hand van deze oefenvragen kunnen je testen of je de voorafgaande stof kent en snapt. Aan het einde van een onderwerp volgt er een oefentoets. Voor deze toets moet je slagen om door te kunnen naar het volgende onderwerp. Slaagt je niet? Dan moet het onderwerp eerst overnieuw gedaan worden.


2. iTheorielessen

Daarna ga je een complete theoriecursus volgen. Deze wordt online gegeven door een iTheorie-docent en is via iTheorie te volgen op een laptop, tablet of mobiel. De cursus is onderverdeeld in een aantal theorielessen van elk ongeveer een uur. Tijdens de lessen kun je ook vragen stellen aan de theoriedocent.


3. iTheorie oefenen

Nadat je geleerd hebt, ga deze de theorie oefenen met proefexamens. Er zijn maar liefst 50 proefexamens beschikbaar. Na afloop van elk examen krijgt je een studieadvies. Zijn er te veel fouten gemaakt in een bepaald onderdeel, dan moet je eerst dat onderdeel herhalen voordat je verder mag met het volgende proefexamen.


4. Herhalingscursus

Wanneer je de studieadviezen opvolgt, kan het bijna niet misgaan bij het CBR. Maar het kan natuurlijk altijd een keer tegenzitten. In dat geval kan je gebruikmaken van de gratis herhalingscursus. Dat is een verkorte herhalingscursus.Gestuurde opleiding.

iTheorie is een gestuurde opleiding. Dat betekent dat een cursist niet zelf kan bepalen hoe hij wil leren, maar dat het systeem dat bepaalt. iTheorie legt gedurende de studie de nadruk op wat de cursist nog niet (goed) kent en herhaalt dat eindeloos.

Inzicht in vorderingen.

Via iTheorie kan de rijschool inzicht krijgen in de vorderingen (of juist niet) van de theorie-opleiding van de cursisten. De cursist moet hier wel toestemming voor geven. Je kunt dan zien hoever de cursist is en met welke onderdelen hij nog moeite heeft.

Actueel en CBR-like

Het lesmateriaal wordt elke dag geactualiseerd en voldoet aan dezelfde richtlijnen als het CBR theorie-examen. De werking van de proefexamens is ook gelijk aan die van het CBR. Zo komen cursisten niet voor verrassingen te staan als ze het theorie-examen bij het CBR gaan afleggen.